• Kleine Oorbellen

  6 reacties /
  Kleine Oorbellen
  Kleine oorbellen Let op dames! De kleine oorbellen zijn weer helemaal trending. Komt dat even mooi uit als je  bent uitgekeken op de grote oorbellen met hangertjes of wanneer je gewoon niet zo van opvallende sieraden houdt. Geen zorgen, want de basics zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze kleine oorbellen zijn leuk te combineren waardoor je een te gekke earparty kan maken. De kleine studs en knopjes van Treasure Junkiess variëren van hele simpele oorknopjes in gold plated goud tot aan superleuke design oorbellen van bijvoorbeeld de Oorbellen met ster. Heb je wat extra's nodig? dan...
 • Meerdere kettingen bij elkaar dragen? zo doe je dat!

  0 reacties /
  Meerdere kettingen bij elkaar dragen? zo doe je dat!
  Wat is layeren? Een layer is een laag en layeren van kettingen is eigenlijk niets anders dan het dragen van meerdere kettingen in laagjes bij elkaar. Je kunt natuurlijk een grabbel doen in je sieraden kist en wat random kettinkjes om je nek hangen. Het mooiste is het natuurlijk om een perfecte gelaagde look te maken.
 • Vlog Mai Li Gietermans

  0 reacties /
  Vlog Mai Li Gietermans
  He meiden, Een leuk nieuwtje! Wij hebben onze aller eerste youtube samenwerking met vlogster Mai Li Gietermans, hoe gaaf is dat! 
You have successfully subscribed!