Kwaliteit van sieraden bepalen

18 reacties /

Kwaliteit van de sieraden bepalen

Wij zijn dit bedrijfje begonnen omdat we het leuk vinden, wij vinden het leuk om voor jullie op jacht te gaan naar de leukste en beste sieraden voor elke gelegenheid. Hiervoor gaan we dan ook alle markten af van over de hele wereld. Wij hebben een eigen designer die alle nieuwe sieraadjes beoordeeld op de eerste indruk. Zijn ze leuk? Zijn ze mooi? Vallen ze op? Willen wij vrouwen dit dragen?

Als alle vragen met ja beantwoord worden dan gaan we in gesprek met de fabrikant. We vragen de fabrikant waar het sieraad vandaan komt, wat het verleden is van het sieraad en natuurlijk hoe het sieraad gemaakt word? Zijn er kindjes bij betrokken? Krijgen de werknemers goed betaald? 

We vragen dan vaak waar het sieraad van gemaakt is, we willen natuurlijk de beste materialen speciaal voor jullie. De vraag of de kwaliteit goed is, is natuurlijk geen onbelangrijke vraag. Nu weet natuurlijk iedereen dat geen enkele fabrikant gaat vertellen dat zijn sieraad slecht is en binnen 2 dagen verkleurt.. Logisch haha

Als onze gesprekken met de fabrikant bevallen dan bestellen we een zogenaamde ''sample'' dit is een proefsieraad, in plaats van dat je gelijk honderden danwel duizenden sieraden koopt. Onze designer gaat dan deze sample dragen en testen op kwaliteit. Ze gaat er 1 á 2 maanden alles mee doen wat slecht is voor sieraden, Bijvoorbeeld: Douchen, slapen en sporten

Dit zijn de 3 dingen die wij het meest afraden te doen met je sieraad. ( meer hierover vind je in ons gratis E-book) Het kan namelijk gebeuren dat je een keer onder de douche staat en denkt ''podverdorrie ik heb mijn ketting nog om..'' Het mag dan natuurlijk niet zo zijn dat je sieraad na 1 keer douchen helemaal verkleurd is.. Dit testen we natuurlijk allemaal!

Een paar voorbeelden, we hebben een ketting met sterretjes gespot, deze leek in het eerste opzicht super leuk en trendy! Onze collega deisgner is de ketting als proef gaan dragen en kwam er al snel achter dat de puntjes van de sterretjes heel scherp en te puntig waren waardoor ze allemaal wondjes kreeg in haar hals. Deze ketting is dus helaas niet door de kwaliteitscontrole gekomen en gaan we dan ook niet aan jullie verkopen!

Een ander voorbeeld is dat we ook voor de mannen iets leuks wilde doen. Sommige van jullie dames hebben misschien wel een vriend of een leuke crush en zoeken hier een leuk en stijlvol cadeautje voor. Wij kwamen een fabrikant tegen die leuke armbandjes verkocht voor heren tegen een betaalbare prijs. Een mannelijke tester heeft deze armband voor ons gedragen, hij was supermooi en ook supersterk. Alleen binnen de kortste keren werden de zilveren kraaltjes brons van kleur.. Dit willen wij natuurlijk niet verkopen aan jullie en ook dit armbandje heeft de kwaliteitscontrole niet doorstaan...


Als de sieraden alle tests hebben doorstaan dan bieden we ze te koop aan op onze verschillende verkoopkanalen. Is er dus iets mis met jouw sieraden door een fabrieksfout? Geen probleem, we sturen je een nieuw setje op!

 

Liefs, Marit

 

18 reacties

 • door aCHfesZdroYL op

  cDAlLgWRn

 • door xRKBPjgA op

  NfgewAyEv

 • door BWwJrVUhFCYz op

  YMSbcBWNVpUDEnoA

 • door MYtdRZCiQmokP op

  qzZOWVoc

 • door nzIUEgBj op

  FcazmqSI

Laat een reactie achter

All reacties worden bekeken door een moderator voordat het geplaatst wordt
You have successfully subscribed!