Handmade collectie

53 reacties /

Hi girls !

Hoe gaat het bij jullie? Bij ons goed! Ik ben pas begonnen met handmade enkelbandjes, armbandjes en kettingen. In deze blog vertel ik hier meer over!

Armbandjes met schelpjes of kralen zijn he-le-maal trendy! Aan het begin dacht ik echt 'Nee... Hoe ga ik dit doen' dus proberen, testen. Denk je dat je bijna klaar bent en jaa alle kraaltjes vallen er af. HAHA! Typisch Marit wel hoor. Maarja geduld en opnieuw. Dus er komt een collectie met handgemaakte sieraden aan die ik stuk voor stuk met liefde en geduld gemaakt heb! 

Wat hoop ik dat jullie er  net zoveel van gaan genieten als ik doe.

Ohja trouwens, hebben jullie de winactie al gezien op onze Insta & Facebook? Kijk anders nog even, het is zeker de moeite waard! 

(IG) @xtreasurejunkiess (FB) @ Treasure Junkiess

Liefs,

Marit

 

 

53 reacties

 • door VgorlnwjN op

  DnCOvaeLKoiSXy

 • door BsopOwCID op

  uhYwLbpK

 • door VgsUHbRqAKITueyl op

  hwNaGqQTsC

 • door pFWuatYhHMmf op

  FEnAoUgBpJaMcdf

 • door QwCiVuWgHFfnsOh op

  tqFeLRNrJ

Laat een reactie achter

All reacties worden bekeken door een moderator voordat het geplaatst wordt
You have successfully subscribed!