Wat is de trend van zomer 2020?

0 reacties /

Kralen zijn de trend van 2020! Super fleurig en ook nog is makkelijk om zelf te maken in deze corona tijd! Je kan ze natuurlijk ook makkelijk bestellen als je niet van dat gepriegel houd, hihi!

Kettingen met meerdere lagen en bedels of een enkelbandje met allerlei kleurtjes? Beide is het helemaal trending en zijn hét item om te combineren bij je bikini of badpak! De langere kettingen laten je zelfs slanker lijken in combinatie met een bikini!

Natuurlijk zijn de schelpjes nog steeds in, net als zomer 2019. Dit jaar zijn de welbekende kwastjes ook weer te zien!  

Haal de herfst in huis met deze fantastische nieuwe collectie kleine kwastjes. Deze kleurrijke kwastjes vrolijken elk sieraad op en creëren een herfstige vibe

 

Het fijne is aan de kraaltjes is dat er mega veel soorten zijn, voor iedereen is de mix & match dus weer anders! Fellere kleuren op het strand en donkere kleuren bij een avondje stappen!

Vergeet ook niet het zonnebrillenkoord van kralen! Deze zijn leuk én ook is super handig. Zonnebril op of af, je haar zal niet meer door de war gaan door de wind! Kijk hierbij ook naar de kleuren in combinatie met je bikini bijvoorbeeld! 

Enkelbandjes zijn toch wel mijn favorietjes. Zelf draag ik ze om beide enkels, 1 enkel kan natuurlijk ook. Ik combineer er veel met elkaar, een schelpenenkelbandje met een rustige kleur kralen enkelbandje of meerdere kralen met fellere kleurtjes! Met heerlijke bruine benen geeft dit nog meer het zomergevoel!

Heb jij al een favoriet? Ik ben ieder geval super benieuwd! Laat je het me weten.. #treasurejunkiess of tag @xtreasurejunkiess (IG) @Treasure Junkiess (FB)

Liefs, Marit

Laat een reactie achter

All reacties worden bekeken door een moderator voordat het geplaatst wordt
You have successfully subscribed!