Zilver of goud? Op deze manier weet je welke kleur bij je past

0 reacties /
Draag je liever zilver of goud?
Of kan je niet kiezen en draag je beide kleuren sieraden. 
In de meeste gevallen heeft iedereen toch wel een voorkeur. Dit kan komen doordat een van de twee kleuren beter bij je huid past of omdat je simpelweg de ene kleur mooier vindt dan de andere. In dit artikel kom je alles te weten over wat de kleur sieraden over je zegt.
Weet je niet welke kleur sieraden je moet kiezen? Download dan hier gratis de 11 tips van collega-stylist Marit.
 
 
Zilver
Kies jij vaak voor zilver? Dan ben jij waarschijnlijk een koel typetje. En dan bedoelen we echt niet dat je geen warme persoonlijkheid hebt. Jij bent misschien wel iets afstandelijker naar je omgeving dan anderen en houdt liever meer voor jezelf. Als je ergens niet tegen kunt, dan zijn het wel mensen die altijd extreem overdreven doen. Van jou hoeft het allemaal niet zo druk en opvallend. Jij houdt van simpel, minimalistisch en met niet al te veel poespas. Gewoon normaal doen, dan doe je al gek genoeg. Dat zou zomaar eens jouw levensmotto kunnen zijn
Ga voor je zilveren sieraden naar onze zilveren sieraden.


Goud
Als je liever goud draagt, heb je waarschijnlijk een vrij uitgesproken persoonlijkheid. Zo ben jij spontaan, niet verlegen en vind je het zelfs juist leuk om op te vallen. Jij weet iemand gauw op zijn of haar gemak te brengen, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. En die stralende persoonlijkheid wil je natuurlijk laten zien aan de wereld door jouw collectie aan gouden (of goudkleurige) sieraden. Hoe meer goud je draagt, hoe sterker bovenstaande eigenschappen wegen. Hang je jezelf graag vol met zoveel mogelijk golden treasures? Dan is de kans groot dat jij aandacht van anderen wel kunt waarderen.
Ga voor je gouden sieraden naar onze gouden sieradenLaat een reactie achter

All reacties worden bekeken door een moderator voordat het geplaatst wordt
You have successfully subscribed!